Walkthrough van Breathedge voor PC

De pagina gewijd aan de trucs van Breathedge (PC). Je vindt er een gids, geheimen, untgrendelaars en nog veel meer.
Breathedge: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde pagina van de walkthrough van Breathedge. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden. Dit is een site die volledig is gewijd aan de walkthroughs en gidsen van videospelletjes.

Als je nog iets anders hebt gevonden om toe te voegen in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om toevoegingen te kunnen integreren met ons materiaal en het zo voor iedereen beschikbaar te maken.

De walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC. We werken de lijst met consoles elke keer bij als er een nieuwe aan de lijst wordt toegevoegd.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Zie de trucs van Breathedge van apocanow, of een selectie van de cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Bovendien kunt u voor ook een promotrainer downloaden die door derden wordt aangeboden op de daarvoor bestemde pagina. Als deze trainer samen met het spel wordt uitgevoerd, kun je trucs activeren die je anders niet zou krijgen.

Ook beschikbaar op de truccenpagina is de lijst met Achievements van dit spel met een aanwijzing over hoe je ze kunt ontgrendelen.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Deel 1: Het Schip Vernietigd

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Breathedge, genaamd: Deel 1: Het Schip Vernietigd. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 2: Man met handboeien

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Breathedge te bekijken, getiteld: Deel 2: Man met handboeien. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 3: Zuurstof Station

Hier is de video Deel 3: Zuurstof Station, nummer 2 van de Gids van Breathedge. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 4: Rond De

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Breathedge, genaamd: Deel 4: Rond De. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 5: Verf Leiden

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Breathedge te bekijken, getiteld: Deel 5: Verf Leiden. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 6: Kijk voor het project van het gaspedaal

Hier is de video Deel 6: Kijk voor het project van het gaspedaal, nummer 5 van de Gids van Breathedge. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 7: Het Verzamelen Van Glas

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Breathedge, genaamd: Deel 7: Het Verzamelen Van Glas. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 8: Gebeurt Er Iets

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Breathedge te bekijken, getiteld: Deel 8: Gebeurt Er Iets. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!
Cherri Andrea640360