Walkthrough van Mark of the Ninja: Remastered voor PC

Complete walkthrough en vele andere geheimen en de gids op deze pagina gewijd aan Mark of the Ninja: Remastered voor PC.
Mark of the Ninja: Remastered: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u de complete gids te tonen die we hebben samengesteld voor Mark of the Ninja: Remastered!

Als u ideeën heeft om deze gids te verbeteren, neem dan gerust contact met ons op. We zullen verheugd zijn om uw materiaal in dit artikel plaatsen met een dankvermelding.

Alle informatie over de walkthroughs in dit artikel is geldig voor Mark of the Ninja: Remastered vanaf 9/09/2018, voor de consoles PC. De lijst wordt elke keer bijgewerkt telkens het wordt gepubliceerd voor een nieuwe console

Voor Mark of the Ninja: Remastered hebben we ook de trucs van het spel. Je vindt een verzameling van codes en ontgrendelaars waarmee je elk obstakel kan overwinnen op de pagina van de trucs van Mark of the Ninja: Remastered.

Wil je veel trucs en wil je dat ze effectief zijn? Dan moet je de Trainer van proberen, die beschikbaar is op deze site op een aparte pagina. Download hem en voer hem uit terwijl je speelt: hiermee kun je nieuwe trucs ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Complete Oplossing

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Mark of the Ninja: Remastered, genaamd: Complete Oplossing. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360