Walkthrough van Call of Cthulhu voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH

De complete walkthrough en gids van Call of Cthulhu voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH die in omloop is!
Call of Cthulhu: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de complete walkthrough en de gids van Call of Cthulhu! Het bevat alle geheimen en tips om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Kent u andere geheimen of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Dit spel is uitgekomen op 29/09/2018 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Call of Cthulhu is gepubliceerd.

Is het niet genoeg? We hebben ook de trucs van Call of Cthulhu! Je kunt ze vinden in de juiste pagina met trucs en codes van Call of Cthulhu van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door buiten de regels spelen, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Zou je veel trucs willen voor , die je anders niet zou kunnen krijgen? Download de Trainer die op deze site beschikbaar is op een aparte pagina. Eenmaal uitgevoerd en geactiveerd, kun je trucs aan het spel toevoegen die je anders niet kunt krijgen.

Voor jullie hebben we ook de lijst met de Achievements van dit spel beschikbaar gemaakt met een automatisch vertaalde uitleg over hoe je ze kunt ontgrendelen. Je kunt deze lijst vinden op de truccen-pagina.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Complete Oplossing

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Call of Cthulhu, genaamd: Complete Oplossing. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360