Walkthrough van Disgaea 5 Complete voor PC / PS4 / SWITCH

De complete walkthrough voor Disgaea 5 Complete (PC / PS4 / SWITCH). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.
Disgaea 5 Complete: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site dat verband houdt met de walkthrough en geheimen van Disgaea 5 Complete. De complete gerelateerde gids voor dit spel staat op deze pagina.=

Weet je hoe je deze gids kan verbeteren? We zullen erg blij om te weten hoe, zodat we het artikel beter kunnen maken door het met uw advies bij te werken.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC / PS4 / SWITCH. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / SWITCH of sinds het spel is uitgebracht.

Niet alleen de walkthrough! We kunnen je ook de trucs en codes laten zien van Disgaea 5 Complete. In de juiste pagina van de trucs van dit spel staan ​​paragrafen over hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, naast de lijst met Achievements en hoe je ze kunt verkrijgen.

Als je echt veel trucs wilt voor is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar op een andere pagina op deze site waarmee je, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, veel trucs kunt ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je onderaan, altijd op de toegewijde pagina.

De inleiding is voorbij. Hier is de walkthrough voor dit spel, verdeeld in één of meer video's die van YouTube komen.

Mooie Voogd: Deel 1

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Disgaea 5 Complete, genaamd: Mooie Voogd: Deel 1. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Liefde: Deel 2

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Disgaea 5 Complete te bekijken, getiteld: Liefde: Deel 2. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Super Magnus De Rode: Deel 3

Hier is de video Super Magnus De Rode: Deel 3, nummer 2 van de Gids van Disgaea 5 Complete. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Christo Mysterieus: Deel 4

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Disgaea 5 Complete, genaamd: Christo Mysterieus: Deel 4. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De inwoners van het verleden: Deel 5

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Disgaea 5 Complete te bekijken, getiteld: De inwoners van het verleden: Deel 5. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Rebellen leger: Deel 6

Hier is de video Rebellen leger: Deel 6, nummer 5 van de Gids van Disgaea 5 Complete. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Beat vol: Deel 7

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Disgaea 5 Complete, genaamd: Beat vol: Deel 7. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Nieuwe bondgenoten: Deel 8

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Disgaea 5 Complete te bekijken, getiteld: Nieuwe bondgenoten: Deel 8. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De strategie van verhoor: Deel 9

Hier is de video De strategie van verhoor: Deel 9, nummer 8 van de Gids van Disgaea 5 Complete. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Joke: Deel 10

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van Disgaea 5 Complete, genaamd: Joke: Deel 10. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Master Goldion: Deel 11

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van Disgaea 5 Complete te bekijken, getiteld: Master Goldion: Deel 11. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Meta Spel: Deel 12

Hier is de video Meta Spel: Deel 12, nummer 11 van de Gids van Disgaea 5 Complete. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Re-Onderwijs: Deel 13

Dit is het onderdeel 12 van de Walkthrough van Disgaea 5 Complete, genaamd: Re-Onderwijs: Deel 13. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Vampiers en weerwolven: Deel 14

Druk tweemaal om de video nummer 13 van de Walkthrough van Disgaea 5 Complete te bekijken, getiteld: Vampiers en weerwolven: Deel 14. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Ninja Prinny: Deel 15

Hier is de video Ninja Prinny: Deel 15, nummer 14 van de Gids van Disgaea 5 Complete. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De Vloek: Deel 16

Dit is het onderdeel 15 van de Walkthrough van Disgaea 5 Complete, genaamd: De Vloek: Deel 16. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De bevoegdheden van een Minion: Deel 17

Druk tweemaal om de video nummer 16 van de Walkthrough van Disgaea 5 Complete te bekijken, getiteld: De bevoegdheden van een Minion: Deel 17. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Zoete Liefde: Deel 18

Hier is de video Zoete Liefde: Deel 18, nummer 17 van de Gids van Disgaea 5 Complete. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Geheimen vet: Deel 19

Dit is het onderdeel 18 van de Walkthrough van Disgaea 5 Complete, genaamd: Geheimen vet: Deel 19. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Blok Bevroren: - Deel 20

Druk tweemaal om de video nummer 19 van de Walkthrough van Disgaea 5 Complete te bekijken, getiteld: Blok Bevroren: - Deel 20. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Gevoelens in de fles: Deel 21

Hier is de video Gevoelens in de fles: Deel 21, nummer 20 van de Gids van Disgaea 5 Complete. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De val van de Majorita: Deel 22

Dit is het onderdeel 21 van de Walkthrough van Disgaea 5 Complete, genaamd: De val van de Majorita: Deel 22. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De Zesde Warrior: Deel 23

Druk tweemaal om de video nummer 22 van de Walkthrough van Disgaea 5 Complete te bekijken, getiteld: De Zesde Warrior: Deel 23. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Reis tussen vrienden: Deel 24

Hier is de video Reis tussen vrienden: Deel 24, nummer 23 van de Gids van Disgaea 5 Complete. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Nieuwe challenger: Deel 25

Dit is het onderdeel 24 van de Walkthrough van Disgaea 5 Complete, genaamd: Nieuwe challenger: Deel 25. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Laatste techniek van de demon: Deel 26

Druk tweemaal om de video nummer 25 van de Walkthrough van Disgaea 5 Complete te bekijken, getiteld: Laatste techniek van de demon: Deel 26. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Uitdagingen bloedige: Deel 27

Hier is de video Uitdagingen bloedige: Deel 27, nummer 26 van de Gids van Disgaea 5 Complete. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Vechten liefde: Deel 28

Dit is het onderdeel 27 van de Walkthrough van Disgaea 5 Complete, genaamd: Vechten liefde: Deel 28. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Mooie redenen: Deel 29

Druk tweemaal om de video nummer 28 van de Walkthrough van Disgaea 5 Complete te bekijken, getiteld: Mooie redenen: Deel 29. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!
Cherri Andrea640360