Assassin's Creed Odyssey: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Assassin's Creed Odyssey (PC / PS4 / XBOX ONE)

Welkom bij het artikel op deze site dat verband houdt met de walkthrough en geheimen van Assassin's Creed Odyssey. De complete gerelateerde gids voor dit spel staat op deze pagina.=

Inleiding en Verhaal van het Spel

Forge uw lot in Assassin ' s Creed® Odyssey. Ervaar een ware odyssee naar het ontrafelen van de geheimen van het verleden, het veranderen van het lot van het oude Griekenland en word een levende legende.

We hebben materiaal geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / XBOX ONE, de datum waarop Assassin's Creed Odyssey werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

Voor Assassin's Creed Odyssey hebben we ook de trucs van het spel. Je vindt een verzameling van codes en ontgrendelaars waarmee je elk obstakel kan overwinnen op de pagina van de voor PC / PS4 / XBOX ONE • Apocanow.nl' target='_blank'>trucs van Assassin's Creed Odyssey.

Zou je veel trucs willen voor , die je anders niet zou kunnen krijgen? Download de Trainer die op deze site beschikbaar is op een aparte pagina. Eenmaal uitgevoerd en geactiveerd, kun je trucs aan het spel toevoegen die je anders niet kunt krijgen.

Op de pagina gewijd aan de trucs van dit spel kun je de lijst met te bereiken doelen voor de bijbehorende consoles lezen, samen met een kleine uitleg over hoe je ze kunt bereiken.

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Deel 6

Deel 7

Deel 8

Deel 9

Deel 10

Deel 11

Deel 12

Deel 13

Deel 14

Deel 15

Deel 16

Deel 17

Deel 18

Deel 19

Deel 20

Deel 21

Deel 22

Deel 23

Deel 24

Deel 25

Deel 26

Deel 27

Deel 28

Deel 29

Deel 30

Deel 31

Deel 32

Alle finales

Cherri Andrea640360