Starlink: Battle for Atlas: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Starlink: Battle for Atlas (PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over de walkthrough van het spel Starlink: Battle for Atlas en verzamelt daarbij de complete gids met betrekking tot dit spel, in het bijzonder, in de afzonderlijke pagina's, ook Trainers, Achievements en mogelijke trucs.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Begeleiden van een groep renners interstellaire in hun strijd voor de vrijlating van de stellaire systeem van de Atlas van Grax en het Legioen Vergeten. Het avontuur begint met het hele Initiatief van Starlink: de Strijd voor de Atlas™.

Dit spel is uitgekomen op 16/10/2018 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Starlink: Battle for Atlas is gepubliceerd.

Bovenop de walkthrough kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Kom binnen op de pagina van de trucs en codes van Starlink: Battle for Atlas en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

De Trainer voor is ook beschikbaar, op een aparte pagina. Een trainer is een programma dat, als het wordt uitgevoerd tijdens het spelen van het spel, trucs toevoegt. Onderaan de pagina staat een lijst met trucs die je met dit programma kunt ontgrendelen.

Ook beschikbaar op de truccenpagina is de lijst met Achievements van dit spel met een aanwijzing over hoe je ze kunt ontgrendelen.

Nu gaan we over om u de walkthrough te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Mogelijks moet je meerdere video's openen om alles te kunnen zien.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5: Baas Wolf

Deel 6: De Missie Van Star Fox

De eindtermen en het Einde van het Spel

Alle video schermen

GP Racing Star Fox

Cherri Andrea640360