Vambrace: Cold Soul: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Vambrace: Cold Soul (PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de walkthrough en de complete gids van Vambrace: Cold Soul. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Vambrace: Cold Soul, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trainers en Achievements.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Vambrace: Koude Ziel is een roguelite gericht op het perceel, gelegen in een glaciale landschap. Planning van verzendingen, en reist vervolgens naar de vervloekte oppervlakte van de stad met uw partij. Hanteer unieke krachten, het vermijden van vallen, vreemde ontmoetingen en dapper, en het overleven van een dodelijke strijd in deze fantasie-avontuur, gotische!

We hebben materiaal geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH, de datum waarop Vambrace: Cold Soul werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

Goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina is gewijd aan de trucs van Vambrace: Cold Soul vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

Voor dit spel hebben we ook de promotrainer beschikbaar op een speciale pagina! Een trainer is een computerprogramma waarmee je, als je het samen met het spel uitvoert, veel trucs kan ontgrendelen.'

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Deel 6

Deel 7

Deel 8

Deel 9

Deel 10

Deel 11

Deel 12

Deel 13

Deel 14

Deel 15

Deel 16 - het Einde van het Spel

Alle Finales

Cherri Andrea640360