Walkthrough van Red Dead Redemption 2 voor PC / PS4 / XBOX ONE

Complete walkthrough en vele andere geheimen en de gids op deze pagina gewijd aan Red Dead Redemption 2 voor PC / PS4 / XBOX ONE.
Red Dead Redemption 2: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina toont de complete walkthrough en gids voor Red Dead Redemption 2.

Als u op de hoogte bent van nieuwe geheimen en u kan deze handleiding verbeteren, zullen we blij zijn om de details te kennen. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal ook andere gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids.

Alle informatie over de walkthroughs in dit artikel is geldig voor Red Dead Redemption 2 vanaf 26/10/2018, voor de consoles PC / PS4 / XBOX ONE. De lijst wordt elke keer bijgewerkt telkens het wordt gepubliceerd voor een nieuwe console

Goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina is gewijd aan de trucs van Red Dead Redemption 2 vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

Een lawine van trucs voor jou dankzij de trainer van , te downloaden op de juiste pagina! Een Trainer is een programma waarmee je het spel op een veilige manier kunt aanpassen door trucs toe te voegen die voorheen niet bestonden. Je vind alle aanwijzingen over hoe je naar de pagina moet gaan, verder onderaan!

Voor jullie hebben we ook de lijst met de Achievements van dit spel beschikbaar gemaakt met een automatisch vertaalde uitleg over hoe je ze kunt ontgrendelen. Je kunt deze lijst vinden op de truccen-pagina.

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Deel 1 - Proloog

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Red Dead Redemption 2, genaamd: Deel 1 - Proloog. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 2 - Vermijding, en de Ontmoeting met Maria

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Red Dead Redemption 2 te bekijken, getiteld: Deel 2 - Vermijding, en de Ontmoeting met Maria. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 3 - de Aanval van de Bandieten, en Jack Marston

Hier is de video Deel 3 - de Aanval van de Bandieten, en Jack Marston, nummer 2 van de Gids van Red Dead Redemption 2. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 4 - de Tweede overval, en John Marston

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Red Dead Redemption 2, genaamd: Deel 4 - de Tweede overval, en John Marston. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 5 - Shopping met Sadie en Fout eerlijk

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Red Dead Redemption 2 te bekijken, getiteld: Deel 5 - Shopping met Sadie en Fout eerlijk. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 6 - de Feministen en amp; Bank Heist

Hier is de video Deel 6 - de Feministen en amp; Bank Heist, nummer 5 van de Gids van Red Dead Redemption 2. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 7 - Veld branden, en Stelen van de paarden

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Red Dead Redemption 2, genaamd: Deel 7 - Veld branden, en Stelen van de paarden. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 8 - Vetes en bloedvergieten

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Red Dead Redemption 2 te bekijken, getiteld: Deel 8 - Vetes en bloedvergieten. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 9 - de italiaanse Maffia en een uitgebreid Feest

Hier is de video Deel 9 - de italiaanse Maffia en een uitgebreid Feest, nummer 8 van de Gids van Red Dead Redemption 2. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 10 - de Diefstal van het schip en de Gigantische Krokodil

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van Red Dead Redemption 2, genaamd: Deel 10 - de Diefstal van het schip en de Gigantische Krokodil. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 11 - de Grote heist en Schipbreuk

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van Red Dead Redemption 2 te bekijken, getiteld: Deel 11 - de Grote heist en Schipbreuk. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 12 - Eiland van Guarma

Hier is de video Deel 12 - Eiland van Guarma, nummer 11 van de Gids van Red Dead Redemption 2. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 13 - Opslaan John en Tuberculose

Dit is het onderdeel 12 van de Walkthrough van Red Dead Redemption 2, genaamd: Deel 13 - Opslaan John en Tuberculose. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 14 - De vloer van de nederlandse en Helpen de inboorlingen

Druk tweemaal om de video nummer 13 van de Walkthrough van Red Dead Redemption 2 te bekijken, getiteld: Deel 14 - De vloer van de nederlandse en Helpen de inboorlingen. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 15 - End van Arthur en de dood Scène

Hier is de video Deel 15 - End van Arthur en de dood Scène, nummer 14 van de Gids van Red Dead Redemption 2. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 16 - Finale John Marston

Dit is het onderdeel 15 van de Walkthrough van Red Dead Redemption 2, genaamd: Deel 16 - Finale John Marston. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 17 - de Blackwater en De hoop van Beecher

Druk tweemaal om de video nummer 16 van de Walkthrough van Red Dead Redemption 2 te bekijken, getiteld: Deel 17 - de Blackwater en De hoop van Beecher. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 18 - de Laatste en ware Baas: Micha

Hier is de video Deel 18 - de Laatste en ware Baas: Micha, nummer 17 van de Gids van Red Dead Redemption 2. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 19 - de Geheimen en side Quests

Dit is het onderdeel 18 van de Walkthrough van Red Dead Redemption 2, genaamd: Deel 19 - de Geheimen en side Quests. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 20 - Gordeldier en Tumbleweed

Druk tweemaal om de video nummer 19 van de Walkthrough van Red Dead Redemption 2 te bekijken, getiteld: Deel 20 - Gordeldier en Tumbleweed. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!
Cherri Andrea640360