Kingdom Hearts III: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Kingdom Hearts III (PS4 / XBOX ONE)

Welkom! Hieronder hebben we de gids gemaakt van Kingdom Hearts III, maar niet alleen dat. De mogelijke Walkthrough en de Geheimen worden op deze pagina vermeld indien ze en wanneer ze beschikbaar zijn.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Kingdom Hearts III is een video game genre actie-RPG ontwikkeld en uitgegeven door Square Enix, aangekondigd voor de PlayStation 4 en Xbox Één. Het is de elfde titel in de Kingdom Hearts-serie, het vervolg op Kingdom Hearts en Kingdom Hearts II en laatste hoofdstuk in de saga van Verslaan

We hebben materiaal geldig voor PS4 / XBOX ONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds PS4 / XBOX ONE, de datum waarop Kingdom Hearts III werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

Ook beschikbaar op de truccenpagina is de lijst met Achievements van dit spel met een aanwijzing over hoe je ze kunt ontgrendelen.

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Deel 6

Deel 7

Deel 8

Deel 9

Deel 10

Deel 11

Deel 12

Deel 13

Deel 14

Deel 15

Deel 16

Deel 17

Deel 18

Deel 19

Deel 20

Deel 21

Deel 22

Cherri Andrea640360