Walkthrough van Sky: Children of Light voor IPHONE / ANDROID

Walkthrough en gids van Sky: Children of Light tot IPHONE / ANDROID waaronder Bruikbare tips.
Sky: Children of Light: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren u het artikel dat gaat over de complete gids en de walkthrough van Sky: Children of Light. We hopen dat je het nuttig vindt en dat je het einde van het spel kunt bereiken.

Als u ideeën heeft om deze gids te verbeteren, neem dan gerust contact met ons op. We zullen verheugd zijn om uw materiaal in dit artikel plaatsen met een dankvermelding.

Sky: Children of Light is gepubliceerd op 05/08/2019 voor IPHONE / ANDROID. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de walkthroughs ook voor nieuwkomers gelden.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Zie de trucs van Sky: Children of Light van apocanow, of een selectie van de cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Deel 1 - Eiland van de dageraad + ochtend Gebed

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Sky: Children of Light, genaamd: Deel 1 - Eiland van de dageraad + ochtend Gebed. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 2 - het Bos verborgen

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Sky: Children of Light te bekijken, getiteld: Deel 2 - het Bos verborgen. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 3

Hier is de video Deel 3, nummer 2 van de Gids van Sky: Children of Light. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 4 - de Tijd om te Weten

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Sky: Children of Light, genaamd: Deel 4 - de Tijd om te Weten. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 5 - het Verzamelen van de geesten

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Sky: Children of Light te bekijken, getiteld: Deel 5 - het Verzamelen van de geesten. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 6 - het Verzamelen van de geesten

Hier is de video Deel 6 - het Verzamelen van de geesten, nummer 5 van de Gids van Sky: Children of Light. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 7 - het Verzamelen van de geesten

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Sky: Children of Light, genaamd: Deel 7 - het Verzamelen van de geesten. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 8 - Meerdere Malen

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Sky: Children of Light te bekijken, getiteld: Deel 8 - Meerdere Malen. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 9 - Meer Wasteland

Hier is de video Deel 9 - Meer Wasteland, nummer 8 van de Gids van Sky: Children of Light. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 10 - Meer Wasteland

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van Sky: Children of Light, genaamd: Deel 10 - Meer Wasteland. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 11 - de Ogen van Eden

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van Sky: Children of Light te bekijken, getiteld: Deel 11 - de Ogen van Eden. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De opstanding van de pup

Hier is de video De opstanding van de pup, nummer 11 van de Gids van Sky: Children of Light. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Op zoek naar de puppy

Dit is het onderdeel 12 van de Walkthrough van Sky: Children of Light, genaamd: Op zoek naar de puppy. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 12 - de andere race voor Eden

Druk tweemaal om de video nummer 13 van de Walkthrough van Sky: Children of Light te bekijken, getiteld: Deel 12 - de andere race voor Eden. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!
Cherri Andrea640360