Sky: Children of Light: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Sky: Children of Light (IPHONE / ANDROID)

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren u het artikel dat gaat over de complete gids en de walkthrough van Sky: Children of Light. We hopen dat je het nuttig vindt en dat je het einde van het spel kunt bereiken.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Van de award-winnende makers achter de Reis (2013 Spel van het Jaar) en de veelgeprezen Bloem, komt er een nieuwe en innovatieve sociale avontuur dat klaar is om te verwarmen je hart. Welkom in de magische wereld van de Lucht, prachtig geanimeerde koninkrijk wachten om ontdekt te worden door u en uw dierbaren. In de Hemel, dan komt er, zoals de Kinderen van het Licht, van hoop door de verlaten koninkrijk om terug te keren gevallen Sterren om hun sterrenbeelden. In het koninkrijk van de Hemel, u kunt... - Vliegen en het verkennen van de 7 droom koninkrijken, om het mysterie te ontrafelen - Ontmoeten en socialiseren met andere spelers van over de hele wereld - Voel je vrij om jezelf te uiten met een heerlijke selectie van karakter aanpassingen - Team met anderen op avontuur in de donkere sferen, het opslaan van de geesten, en ontdek oude schatten Cadeau - kaarsen van licht om te delen in de waardestijging en groeien vriendschappen - Geniet van een unieke muzikale ervaring en het creëren van harmonieën samen - Participeren in een wereld in voortdurende uitbreiding met nieuwe attracties, waaronder seizoensgebonden evenementen en uitbreiding van de gebieden van

Sky: Children of Light is gepubliceerd op 05/08/2019 voor IPHONE / ANDROID. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de walkthroughs ook voor nieuwkomers gelden.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Zie de trucs van Sky: Children of Light van apocanow, of een selectie van de cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Deel 1 - Eiland van de dageraad + ochtend Gebed

Deel 2 - het Bos verborgen

Deel 3

Deel 4 - de Tijd om te Weten

Deel 5 - het Verzamelen van de geesten

Deel 6 - het Verzamelen van de geesten

Deel 7 - het Verzamelen van de geesten

Deel 8 - Meerdere Malen

Deel 9 - Meer Wasteland

Deel 10 - Meer Wasteland

Deel 11 - de Ogen van Eden

De opstanding van de pup

Op zoek naar de puppy

Deel 12 - de andere race voor Eden

Cherri Andrea640360