Walkthrough van Pokemon Rumble Rush voor IPHONE / ANDROID

Voltooi Pokemon Rumble Rush dankzij de walkthrough en ontdek de geheimen ervan met de gids op deze pagina.
Pokemon Rumble Rush: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u de complete gids te tonen die we hebben samengesteld voor Pokemon Rumble Rush!

Als u andere geheimen of elementen kent om de walkthrough te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op de gids. Je maakt het completer en nuttiger voor alle bezoekers.

We hebben materiaal geldig voor IPHONE / ANDROID. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds IPHONE / ANDROID, de datum waarop Pokemon Rumble Rush werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Deel 1

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Pokemon Rumble Rush, genaamd: Deel 1. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Handleiding CP

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Pokemon Rumble Rush te bekijken, getiteld: Handleiding CP. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Gids Voor Diamanten

Hier is de video Gids Voor Diamanten, nummer 2 van de Gids van Pokemon Rumble Rush. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Gids Post-Spel

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Pokemon Rumble Rush, genaamd: Gids Post-Spel. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Gids voor de Baas: SCYTHER

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Pokemon Rumble Rush te bekijken, getiteld: Gids voor de Baas: SCYTHER. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Gids voor de Baas: MAGMAR

Hier is de video Gids voor de Baas: MAGMAR, nummer 5 van de Gids van Pokemon Rumble Rush. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Gids voor de Baas: MR. MIME

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Pokemon Rumble Rush, genaamd: Gids voor de Baas: MR. MIME. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Gids voor de Baas: PIKACHU

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Pokemon Rumble Rush te bekijken, getiteld: Gids voor de Baas: PIKACHU. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Gids voor de Baas: KADABRA

Hier is de video Gids voor de Baas: KADABRA, nummer 8 van de Gids van Pokemon Rumble Rush. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Gids voor de Baas: IVYSAUR

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van Pokemon Rumble Rush, genaamd: Gids voor de Baas: IVYSAUR. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Gids voor de Baas: VILEPLUME

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van Pokemon Rumble Rush te bekijken, getiteld: Gids voor de Baas: VILEPLUME. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Gids voor de Baas: POLIWRATH

Hier is de video Gids voor de Baas: POLIWRATH, nummer 11 van de Gids van Pokemon Rumble Rush. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Gids voor de Baas: BLASTOISE

Dit is het onderdeel 12 van de Walkthrough van Pokemon Rumble Rush, genaamd: Gids voor de Baas: BLASTOISE. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Gids voor de Baas: VENUSAUR

Druk tweemaal om de video nummer 13 van de Walkthrough van Pokemon Rumble Rush te bekijken, getiteld: Gids voor de Baas: VENUSAUR. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Gids voor de Baas: BUTTERFREE

Hier is de video Gids voor de Baas: BUTTERFREE, nummer 14 van de Gids van Pokemon Rumble Rush. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Gids voor de Baas: ALAKAZAM

Dit is het onderdeel 15 van de Walkthrough van Pokemon Rumble Rush, genaamd: Gids voor de Baas: ALAKAZAM. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Gids voor de Baas: CHARIZARD FINALE

Druk tweemaal om de video nummer 16 van de Walkthrough van Pokemon Rumble Rush te bekijken, getiteld: Gids voor de Baas: CHARIZARD FINALE. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Alle Super Bazen

Hier is de video Alle Super Bazen, nummer 17 van de Gids van Pokemon Rumble Rush. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Gids voor de Baas: DRAGONAIR

Dit is het onderdeel 18 van de Walkthrough van Pokemon Rumble Rush, genaamd: Gids voor de Baas: DRAGONAIR. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Gids voor de Baas: ESPEON

Druk tweemaal om de video nummer 19 van de Walkthrough van Pokemon Rumble Rush te bekijken, getiteld: Gids voor de Baas: ESPEON. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Gids voor de Baas: TOXICROAK

Hier is de video Gids voor de Baas: TOXICROAK, nummer 20 van de Gids van Pokemon Rumble Rush. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Gids voor de Baas: TOGETIC

Dit is het onderdeel 21 van de Walkthrough van Pokemon Rumble Rush, genaamd: Gids voor de Baas: TOGETIC. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Gids voor de Baas: CROBAT

Druk tweemaal om de video nummer 22 van de Walkthrough van Pokemon Rumble Rush te bekijken, getiteld: Gids voor de Baas: CROBAT. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Gids voor de Baas: GENGAR

Hier is de video Gids voor de Baas: GENGAR, nummer 23 van de Gids van Pokemon Rumble Rush. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!
Cherri Andrea640360