Walkthrough van The Blackout Club voor PC

Hieronder vind je alle walkthroughs van het spel The Blackout Club voor PC evenals een gids, verzamelobjecten en geheimen.
The Blackout Club: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de gids gemaakt van The Blackout Club, maar niet alleen dat. De mogelijke Walkthrough en de Geheimen worden op deze pagina vermeld indien ze en wanneer ze beschikbaar zijn.

Als u ideeën heeft om deze gids te verbeteren, neem dan gerust contact met ons op. We zullen verheugd zijn om uw materiaal in dit artikel plaatsen met een dankvermelding.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds het spel is uitgebracht.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Zie de trucs van The Blackout Club van apocanow, of een selectie van de cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Bovendien kunt u voor ook een promotrainer downloaden die door derden wordt aangeboden op de daarvoor bestemde pagina. Als deze trainer samen met het spel wordt uitgevoerd, kun je trucs activeren die je anders niet zou krijgen.

De inleiding is voorbij. Hier is de walkthrough voor dit spel, verdeeld in één of meer video's die van YouTube komen.

Aflevering 1: Inleiding

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van The Blackout Club, genaamd: Aflevering 1: Inleiding. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Aflevering 2: 's Nachts met Manieren, en Molly

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van The Blackout Club te bekijken, getiteld: Aflevering 2: 's Nachts met Manieren, en Molly. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Aflevering 3: het Stelen van een tas van aanwijzingen

Hier is de video Aflevering 3: het Stelen van een tas van aanwijzingen, nummer 2 van de Gids van The Blackout Club. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Aflevering 4: Ophalen telefoon

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van The Blackout Club, genaamd: Aflevering 4: Ophalen telefoon. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Aflevering 5: Breng de prullenbak

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van The Blackout Club te bekijken, getiteld: Aflevering 5: Breng de prullenbak. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Aflevering 6: Een rescue missie

Hier is de video Aflevering 6: Een rescue missie, nummer 5 van de Gids van The Blackout Club. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Aflevering 7: ze Stelen technologie van de sleepwalkers

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van The Blackout Club, genaamd: Aflevering 7: ze Stelen technologie van de sleepwalkers. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360