The Blackout Club: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van The Blackout Club (PC)

Welkom! Hieronder hebben we de gids gemaakt van The Blackout Club, maar niet alleen dat. De mogelijke Walkthrough en de Geheimen worden op deze pagina vermeld indien ze en wanneer ze beschikbaar zijn.

Inleiding en Verhaal van het Spel

De Black-Club ' is een horror game met een coöperatie eerste-persoon richt zich op een groep van adolescenten vrienden die onderzoekt een monsterlijk geheim onder de huid van hun dorp. 1-4 spelers om te verkennen quests zijn gegenereerd procedureel, tegen een geduchte vijand die je alleen kunt zien met je ogen dicht.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds het spel is uitgebracht.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Zie de trucs van The Blackout Club van apocanow, of een selectie van de cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Bovendien kunt u voor ook een promotrainer downloaden die door derden wordt aangeboden op de daarvoor bestemde pagina. Als deze trainer samen met het spel wordt uitgevoerd, kun je trucs activeren die je anders niet zou krijgen.

De inleiding is voorbij. Hier is de walkthrough voor dit spel, verdeeld in één of meer video's die van YouTube komen.

Aflevering 1: Inleiding

Aflevering 2: 's Nachts met Manieren, en Molly

Aflevering 3: het Stelen van een tas van aanwijzingen

Aflevering 4: Ophalen telefoon

Aflevering 5: Breng de prullenbak

Aflevering 6: Een rescue missie

Aflevering 7: ze Stelen technologie van de sleepwalkers

Cherri Andrea640360