Walkthrough van Monster Boy and the Cursed Kingdom voor PS4 / XBOX ONE / SWITCH

Voltooi Monster Boy and the Cursed Kingdom dankzij de walkthrough en ontdek de geheimen ervan met de gids op deze pagina.
Monster Boy and the Cursed Kingdom: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de walkthrough en de complete gids van Monster Boy and the Cursed Kingdom. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Monster Boy and the Cursed Kingdom, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trainers en Achievements.

Als u andere geheimen of elementen kent om de walkthrough te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op de gids. Je maakt het completer en nuttiger voor alle bezoekers.

Alle informatie over de walkthroughs in dit artikel is geldig voor Monster Boy and the Cursed Kingdom vanaf 25/06/2019, voor de consoles PS4 / XBOX ONE / SWITCH. De lijst wordt elke keer bijgewerkt telkens het wordt gepubliceerd voor een nieuwe console

We hebben ook de trucs van Monster Boy and the Cursed Kingdom beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Monster Boy and the Cursed Kingdom zal je codes en ontgrendelaars vinden om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aankomen.

Voor dit spel is er ook de lijst van de ontgrendelbare doelstellingen beschikbaar met een kleine gids, dit op de truccenpagina van apocanow. De lijst is in het Engels, maar we hebben ook een automatisch vertaalde versie toegevoegd om het begrijpen te vergemakkelijken.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

De Riolen

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Monster Boy and the Cursed Kingdom, genaamd: De Riolen. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Mistige regenwoud

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Monster Boy and the Cursed Kingdom te bekijken, getiteld: Mistige regenwoud. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Grot van de kristallen

Hier is de video Grot van de kristallen, nummer 2 van de Gids van Monster Boy and the Cursed Kingdom. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Lost Temple

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Monster Boy and the Cursed Kingdom, genaamd: Lost Temple. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Het strand van de Piraten

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Monster Boy and the Cursed Kingdom te bekijken, getiteld: Het strand van de Piraten. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Piratenschip

Hier is de video Piratenschip, nummer 5 van de Gids van Monster Boy and the Cursed Kingdom. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Vulkaan

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Monster Boy and the Cursed Kingdom, genaamd: Vulkaan. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Volcano 2

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Monster Boy and the Cursed Kingdom te bekijken, getiteld: Volcano 2. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De kelder van het Kasteel

Hier is de video De kelder van het Kasteel, nummer 8 van de Gids van Monster Boy and the Cursed Kingdom. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De begraafplaats in Deadwood

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van Monster Boy and the Cursed Kingdom, genaamd: De begraafplaats in Deadwood. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Haunted House

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van Monster Boy and the Cursed Kingdom te bekijken, getiteld: Haunted House. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Spookhuis 2

Hier is de video Spookhuis 2, nummer 11 van de Gids van Monster Boy and the Cursed Kingdom. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De jacht op de relikwieën

Dit is het onderdeel 12 van de Walkthrough van Monster Boy and the Cursed Kingdom, genaamd: De jacht op de relikwieën. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Drie Relieken

Druk tweemaal om de video nummer 13 van de Walkthrough van Monster Boy and the Cursed Kingdom te bekijken, getiteld: Drie Relieken. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Kasteel

Hier is de video Kasteel, nummer 14 van de Gids van Monster Boy and the Cursed Kingdom. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Het Rijk Zwart

Dit is het onderdeel 15 van de Walkthrough van Monster Boy and the Cursed Kingdom, genaamd: Het Rijk Zwart. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Treasure hunt

Druk tweemaal om de video nummer 16 van de Walkthrough van Monster Boy and the Cursed Kingdom te bekijken, getiteld: Treasure hunt. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Treasure hunt 2

Hier is de video Treasure hunt 2, nummer 17 van de Gids van Monster Boy and the Cursed Kingdom. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Rijk Zwart 2

Dit is het onderdeel 18 van de Walkthrough van Monster Boy and the Cursed Kingdom, genaamd: Rijk Zwart 2. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Cork

Druk tweemaal om de video nummer 19 van de Walkthrough van Monster Boy and the Cursed Kingdom te bekijken, getiteld: Cork. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!
Cherri Andrea640360