Monster Boy and the Cursed Kingdom: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Monster Boy and the Cursed Kingdom (PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de walkthrough en de complete gids van Monster Boy and the Cursed Kingdom. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Monster Boy and the Cursed Kingdom, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trainers en Achievements.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Een legendarische serie keert terug met een nieuw avontuur! Genieten van een kleurrijke, actie-adventure game gemaakt met de samenwerking van Ryuichi Nishizawa, de maker van de originele serie van Wonder Boy in Monster World.

Alle informatie over de walkthroughs in dit artikel is geldig voor Monster Boy and the Cursed Kingdom vanaf 25/06/2019, voor de consoles PS4 / XBOX ONE / SWITCH. De lijst wordt elke keer bijgewerkt telkens het wordt gepubliceerd voor een nieuwe console

We hebben ook de trucs van Monster Boy and the Cursed Kingdom beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Monster Boy and the Cursed Kingdom zal je codes en ontgrendelaars vinden om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aankomen.

Voor dit spel is er ook de lijst van de ontgrendelbare doelstellingen beschikbaar met een kleine gids, dit op de truccenpagina van apocanow. De lijst is in het Engels, maar we hebben ook een automatisch vertaalde versie toegevoegd om het begrijpen te vergemakkelijken.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

De Riolen

Mistige regenwoud

Grot van de kristallen

Lost Temple

Het strand van de Piraten

Piratenschip

Vulkaan

Volcano 2

De kelder van het Kasteel

De begraafplaats in Deadwood

Haunted House

Spookhuis 2

De jacht op de relikwieën

Drie Relieken

Kasteel

Het Rijk Zwart

Treasure hunt

Treasure hunt 2

Rijk Zwart 2

Cork

Cherri Andrea640360