Walkthrough van Dr. Mario World voor IPHONE / ANDROID

Walkthroughs, gids en geheimen voor Dr. Mario World van IPHONE / ANDROID. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.
Dr. Mario World: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de gids gemaakt van Dr. Mario World, maar niet alleen dat. De mogelijke Walkthrough en de Geheimen worden op deze pagina vermeld indien ze en wanneer ze beschikbaar zijn.

Als u op de hoogte bent van nieuwe geheimen en u kan deze handleiding verbeteren, zullen we blij zijn om de details te kennen. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal ook andere gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: IPHONE / ANDROID. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds IPHONE / ANDROID of sinds het spel is uitgebracht.

Wil je uit de profielen stappen? We hebben de cheats voor Dr. Mario World. Bezoek de pagina met trucs en geheimen van Dr. Mario World altijd op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Dr. Mario World.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Cherri Andrea640360