Walkthrough van FIA European Truck Racing Championship voor PC / PS4 / XBOX ONE

Pagina gewijd aan de walkthrough, de complete gids en de geheimen van FIA European Truck Racing Championship voor PC / PS4 / XBOX ONE.
FIA European Truck Racing Championship: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u de complete gids te tonen die we hebben samengesteld voor FIA European Truck Racing Championship!

Als u ideeën heeft om deze gids te verbeteren, neem dan gerust contact met ons op. We zullen verheugd zijn om uw materiaal in dit artikel plaatsen met een dankvermelding.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC / PS4 / XBOX ONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / XBOX ONE of sinds het spel is uitgebracht.

Voor FIA European Truck Racing Championship hebben we ook de trucs van het spel. Je vindt een verzameling van codes en ontgrendelaars waarmee je elk obstakel kan overwinnen op de pagina van de trucs van FIA European Truck Racing Championship.

Op de truccenpagina vind je ook de lijst van de doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

Nu gaan we over om u de walkthrough te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Mogelijks moet je meerdere video's openen om alles te kunnen zien.

Om een Licentie te verkrijgen

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van FIA European Truck Racing Championship, genaamd: Om een Licentie te verkrijgen. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De eerste ronde

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van FIA European Truck Racing Championship te bekijken, getiteld: De eerste ronde. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Race Hongaars

Hier is de video Race Hongaars, nummer 2 van de Gids van FIA European Truck Racing Championship. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De Spin om te winnen

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van FIA European Truck Racing Championship, genaamd: De Spin om te winnen. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Duitsland heerst

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van FIA European Truck Racing Championship te bekijken, getiteld: Duitsland heerst. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Drie ritten grote

Hier is de video Drie ritten grote, nummer 5 van de Gids van FIA European Truck Racing Championship. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Het meest frustrerende

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van FIA European Truck Racing Championship, genaamd: Het meest frustrerende. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Blok Zolder

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van FIA European Truck Racing Championship te bekijken, getiteld: Blok Zolder. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Roll Frans 1

Hier is de video Roll Frans 1, nummer 8 van de Gids van FIA European Truck Racing Championship. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Roll Frans 2

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van FIA European Truck Racing Championship, genaamd: Roll Frans 2. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Jarama

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van FIA European Truck Racing Championship te bekijken, getiteld: Jarama. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!
Cherri Andrea640360