Walkthrough van SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech voor PC / SWITCH

Walkthroughs, gids en geheimen voor SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech van PC / SWITCH. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.
SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de gids gemaakt van SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech, maar niet alleen dat. De mogelijke Walkthrough en de Geheimen worden op deze pagina vermeld indien ze en wanneer ze beschikbaar zijn.

Als u andere geheimen of elementen kent om de walkthrough te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op de gids. Je maakt het completer en nuttiger voor alle bezoekers.

We hebben materiaal geldig voor PC / SWITCH. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds PC / SWITCH, de datum waarop SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Zie de trucs van SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech van apocanow, of een selectie van de cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Hoofdstuk 1 - de Hand van Gilgamech

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech, genaamd: Hoofdstuk 1 - de Hand van Gilgamech. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Hoofdstuk 2 - Save the village

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech te bekijken, getiteld: Hoofdstuk 2 - Save the village. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Hoofdstuk 3 - op zoek naar de helden

Hier is de video Hoofdstuk 3 - op zoek naar de helden, nummer 2 van de Gids van SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Hoofdstuk 4 - Inserguendo een leger van demonische

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech, genaamd: Hoofdstuk 4 - Inserguendo een leger van demonische. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Hoofdstuk 5 - De redding

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech te bekijken, getiteld: Hoofdstuk 5 - De redding. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Hoofdstuk 6 - Kanarie in een kolenmijn

Hier is de video Hoofdstuk 6 - Kanarie in een kolenmijn, nummer 5 van de Gids van SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Hoofdstuk 7 - Aan de poorten van het College

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech, genaamd: Hoofdstuk 7 - Aan de poorten van het College. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Hoofdstuk 8 - Een zoektocht naar kennis

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech te bekijken, getiteld: Hoofdstuk 8 - Een zoektocht naar kennis. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Hoofdstuk 9 - Terug naar school

Hier is de video Hoofdstuk 9 - Terug naar school, nummer 8 van de Gids van SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Hoofdstuk 10 - De mentor verkeerde

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech, genaamd: Hoofdstuk 10 - De mentor verkeerde. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Hoofdstuk 11 - Een corruptie hoogtij vierde

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech te bekijken, getiteld: Hoofdstuk 11 - Een corruptie hoogtij vierde. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Hoofdstuk 12 - In de ruïnes

Hier is de video Hoofdstuk 12 - In de ruïnes, nummer 11 van de Gids van SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Hoofdstuk 13 - Brood en circus

Dit is het onderdeel 12 van de Walkthrough van SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech, genaamd: Hoofdstuk 13 - Brood en circus. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Hoofdstuk 14 - vertrouw Nooit een druid

Druk tweemaal om de video nummer 13 van de Walkthrough van SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech te bekijken, getiteld: Hoofdstuk 14 - vertrouw Nooit een druid. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Hoofdstuk 15 - De wortel van de vloek

Hier is de video Hoofdstuk 15 - De wortel van de vloek, nummer 14 van de Gids van SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Hoofdstuk 16 - In de bergen

Dit is het onderdeel 15 van de Walkthrough van SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech, genaamd: Hoofdstuk 16 - In de bergen. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Hoofdstuk 17 - Op de grens van lot

Druk tweemaal om de video nummer 16 van de Walkthrough van SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech te bekijken, getiteld: Hoofdstuk 17 - Op de grens van lot. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Hoofdstuk 18 - De hand van Gilgamech

Hier is de video Hoofdstuk 18 - De hand van Gilgamech, nummer 17 van de Gids van SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Hoofdstuk 19 - Bossa Finale: Behemoth

Dit is het onderdeel 18 van de Walkthrough van SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech, genaamd: Hoofdstuk 19 - Bossa Finale: Behemoth. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360