Golf Blitz: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Golf Blitz (IPHONE / ANDROID)

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina toont de complete walkthrough en gids voor Golf Blitz.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Een intense strijd golf real-time multiplayer! U hebt nog nooit golf gespeeld als deze! Het maken van een team, daag je vrienden uit of speel online tegen de wereld te bereiken de top van het clubhuis. Spelen op een aantal van de cursussen en meer wild creatieve u nooit gedacht. Aanpassen van uw golfer en wil je voor het inpakken van de tas met alle types van power-ups, zoals de kleverige ballen, granaten, lasers en meer. Golf Blitz is een compleet nieuwe manier om te spelen de Race mode is de multiplayer erg leuk Super Stickman Golf. Geen cheat. Geen slow motion. DE BLITZ!

Alle informatie over de walkthroughs in dit artikel is geldig voor Golf Blitz vanaf 05/08/2019, voor de consoles IPHONE / ANDROID. De lijst wordt elke keer bijgewerkt telkens het wordt gepubliceerd voor een nieuwe console

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Complete Oplossing

Cherri Andrea640360