Walkthrough van Trine 3: The Artifacts of Power voor PC / PS4 / XBOX ONE

Pagina gewijd aan de walkthrough, de complete gids en de geheimen van Trine 3: The Artifacts of Power voor PC / PS4 / XBOX ONE.
Trine 3: The Artifacts of Power: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de gids gemaakt van Trine 3: The Artifacts of Power, maar niet alleen dat. De mogelijke Walkthrough en de Geheimen worden op deze pagina vermeld indien ze en wanneer ze beschikbaar zijn.

Als u andere geheimen of elementen kent om de walkthrough te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op de gids. Je maakt het completer en nuttiger voor alle bezoekers.

Alle informatie over de walkthroughs in dit artikel is geldig voor Trine 3: The Artifacts of Power vanaf 20/07/2015, voor de consoles PC / PS4 / XBOX ONE. De lijst wordt elke keer bijgewerkt telkens het wordt gepubliceerd voor een nieuwe console

Op de pagina gewijd aan de trucs van dit spel kun je de lijst met te bereiken doelen voor de bijbehorende consoles lezen, samen met een kleine uitleg over hoe je ze kunt bereiken.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Deel 1 - Hoofdstuk 1: De drie Helden - Pontius

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Trine 3: The Artifacts of Power, genaamd: Deel 1 - Hoofdstuk 1: De drie Helden - Pontius. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 2 - Hoofdstuk 2: De drie Helden - Zoja

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Trine 3: The Artifacts of Power te bekijken, getiteld: Deel 2 - Hoofdstuk 2: De drie Helden - Zoja. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 3 - Hoofdstuk 3: De drie Helden - Amadeus

Hier is de video Deel 3 - Hoofdstuk 3: De drie Helden - Amadeus, nummer 2 van de Gids van Trine 3: The Artifacts of Power. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 4 - Hoofdstuk 4: de omheining van de academie

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Trine 3: The Artifacts of Power, genaamd: Deel 4 - Hoofdstuk 4: de omheining van de academie. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 5 - Hoofdstuk 5: de academie astrale

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Trine 3: The Artifacts of Power te bekijken, getiteld: Deel 5 - Hoofdstuk 5: de academie astrale. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 6 - Hoofdstuk 6: de kronieken van een voogd

Hier is de video Deel 6 - Hoofdstuk 6: de kronieken van een voogd, nummer 5 van de Gids van Trine 3: The Artifacts of Power. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 7 - Hoofdstuk 7: het redwood forest

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Trine 3: The Artifacts of Power, genaamd: Deel 7 - Hoofdstuk 7: het redwood forest. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 8 - Hoofdstuk 8: the beast among us bomen

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Trine 3: The Artifacts of Power te bekijken, getiteld: Deel 8 - Hoofdstuk 8: the beast among us bomen. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 9 - Optioneel: een druppel

Hier is de video Deel 9 - Optioneel: een druppel, nummer 8 van de Gids van Trine 3: The Artifacts of Power. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 10 - Optioneel: een discussie in de jungle

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van Trine 3: The Artifacts of Power, genaamd: Deel 10 - Optioneel: een discussie in de jungle. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 11 - Optioneel: een papyrus vergeten

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van Trine 3: The Artifacts of Power te bekijken, getiteld: Deel 11 - Optioneel: een papyrus vergeten. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 12 - Optioneel: een eenzame ridder

Hier is de video Deel 12 - Optioneel: een eenzame ridder, nummer 11 van de Gids van Trine 3: The Artifacts of Power. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 13 - Optioneel: een invasie academische

Dit is het onderdeel 12 van de Walkthrough van Trine 3: The Artifacts of Power, genaamd: Deel 13 - Optioneel: een invasie academische. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 14 - Optioneel: een borstel met de dood

Druk tweemaal om de video nummer 13 van de Walkthrough van Trine 3: The Artifacts of Power te bekijken, getiteld: Deel 14 - Optioneel: een borstel met de dood. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 15 - Optioneel: de nachtmerrie van een wizard

Hier is de video Deel 15 - Optioneel: de nachtmerrie van een wizard, nummer 14 van de Gids van Trine 3: The Artifacts of Power. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 16 - Optioneel: een openbaring gevaarlijk

Dit is het onderdeel 15 van de Walkthrough van Trine 3: The Artifacts of Power, genaamd: Deel 16 - Optioneel: een openbaring gevaarlijk. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 17 - Optioneel: een openbaring van de tovenaar

Druk tweemaal om de video nummer 16 van de Walkthrough van Trine 3: The Artifacts of Power te bekijken, getiteld: Deel 17 - Optioneel: een openbaring van de tovenaar. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 18 - Optioneel: whisper-demonische

Hier is de video Deel 18 - Optioneel: whisper-demonische, nummer 17 van de Gids van Trine 3: The Artifacts of Power. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!
Cherri Andrea640360