Shift Happens: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Shift Happens (PC / PS4 / XBOX ONE)

Welkom bij het artikel op deze site dat verband houdt met de walkthrough en geheimen van Shift Happens. De complete gerelateerde gids voor dit spel staat op deze pagina.=

Inleiding en Verhaal van het Spel

Shift Happens is een platformgame co-op-mode voor twee. Jij en een vriend om het verplaatsen van uw massa, gooi het in een ander en maak je een weg door vier stadia van imaginaire werelden, gestileerd. Inclusief gestoken en af en toe spot. Speel met een vriend op een bank, online, of met speciale niveaus voor één speler.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC / PS4 / XBOX ONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / XBOX ONE of sinds het spel is uitgebracht.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Shift Happens: deze cheats en de strategieën zullen je toelaten het einde van het spel te bereiken zonder enig probleem en om het even welk obstakel te overwinnen. Je vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan de trucs van Shift Happens

Nu gaan we over om u de walkthrough te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Mogelijks moet je meerdere video's openen om alles te kunnen zien.

101: Dubbel Probleem

102: High Voltage

103: Samen Beter

103A: Druk op en Trekt

104: De luidsprekers zijn geweldig

104A: gooi het

104 B: Laat het

104: voorwaartse Worp

105: Samenwerkt, communiceert

105 a: neem het

106: Raggruppatevi

107: Klim op de Trap

108: de Tijd impulsief

109: Vlek in zuur

Cherri Andrea640360