Durango: Wild Lands: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Durango: Wild Lands (IPHONE / ANDROID)

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren u het artikel dat gaat over de complete gids en de walkthrough van Durango: Wild Lands. We hopen dat je het nuttig vindt en dat je het einde van het spel kunt bereiken.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Durango is de MMO-game van de dinosauriërs met de naam Best Mobile / Handheld van E3 op de Game Critics Awards! Durango is de volgende stap in de evolutie van MMO ' s met volledige functionaliteit voor mobiele apparaten! Deze MMO open wereld en kunt u genieten van de volledige vrijheid van wandelen in een uitgestrekt land, een prehistorische vol dinosaurussen. Venture in de wildernis, doe het op jouw manier, te verkennen, te maken, en het opbouwen van een nieuw leven en de beschaving.

Dit spel is uitgekomen op 06/08/2019 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor IPHONE / ANDROID. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Durango: Wild Lands is gepubliceerd.

Nu gaan we over om u de walkthrough te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Mogelijks moet je meerdere video's openen om alles te kunnen zien.

Durango Android Gameplay Walkthrough - Deel 1

Durango Android Gameplay Walkthrough - Deel 2

Durango Android Gameplay Walkthrough - Deel 3

Durango Android Gameplay Walkthrough - Deel 4

Durango Android Gameplay Walkthrough - Deel 5

Durango Android Gameplay Walkthrough - Deel 6

Durango Android Gameplay Walkthrough - Deel 7

Durango Android Gameplay Walkthrough - Deel 8

Durango Android Gameplay Walkthrough - Deel 9

Durango Android Gameplay Walkthrough - Deel 10

Cherri Andrea640360