Walkthrough van New Gundam Breaker voor PC / PS4 / XBOX ONE

Scroll doorheen deze pagina om de walkthrough en de complete gids te vinden voor New Gundam Breaker (PC / PS4 / XBOX ONE).
New Gundam Breaker: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u de complete gids te tonen die we hebben samengesteld voor New Gundam Breaker!

Als u ideeën heeft om deze gids te verbeteren, neem dan gerust contact met ons op. We zullen verheugd zijn om uw materiaal in dit artikel plaatsen met een dankvermelding.

Dit spel is uitgekomen op 24/08/2018 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop New Gundam Breaker is gepubliceerd.

Ook beschikbaar op de truccenpagina is de lijst met Achievements van dit spel met een aanwijzing over hoe je ze kunt ontgrendelen.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Deel 1 - Proloog

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van New Gundam Breaker, genaamd: Deel 1 - Proloog. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 2

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van New Gundam Breaker te bekijken, getiteld: Deel 2. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 3 - Route Iori #1

Hier is de video Deel 3 - Route Iori #1, nummer 2 van de Gids van New Gundam Breaker. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 4 - Route Iori #2

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van New Gundam Breaker, genaamd: Deel 4 - Route Iori #2. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 5 - Route Iori - Finale en het Einde van het Spel

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van New Gundam Breaker te bekijken, getiteld: Deel 5 - Route Iori - Finale en het Einde van het Spel. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 6 - Route Yui #1

Hier is de video Deel 6 - Route Yui #1, nummer 5 van de Gids van New Gundam Breaker. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 7 - Route Yui #2

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van New Gundam Breaker, genaamd: Deel 7 - Route Yui #2. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 8 - Route Yui Finale en het Einde van het Spel

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van New Gundam Breaker te bekijken, getiteld: Deel 8 - Route Yui Finale en het Einde van het Spel. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 9 - Route Ryoko #1

Hier is de video Deel 9 - Route Ryoko #1, nummer 8 van de Gids van New Gundam Breaker. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 10 - Route Ryoko - Finale en het Einde van het Spel

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van New Gundam Breaker, genaamd: Deel 10 - Route Ryoko - Finale en het Einde van het Spel. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 11 - Route Marika #1

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van New Gundam Breaker te bekijken, getiteld: Deel 11 - Route Marika #1. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 12 - Route Marika #2

Hier is de video Deel 12 - Route Marika #2, nummer 11 van de Gids van New Gundam Breaker. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 13 - Route Marika Finale en het Einde van het Spel

Dit is het onderdeel 12 van de Walkthrough van New Gundam Breaker, genaamd: Deel 13 - Route Marika Finale en het Einde van het Spel. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 14 - Route Chinatsu #1

Druk tweemaal om de video nummer 13 van de Walkthrough van New Gundam Breaker te bekijken, getiteld: Deel 14 - Route Chinatsu #1. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 15 - Route Chinatsu #2

Hier is de video Deel 15 - Route Chinatsu #2, nummer 14 van de Gids van New Gundam Breaker. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 16 - Route Chinatsu - Finale en het Einde van het Spel

Dit is het onderdeel 15 van de Walkthrough van New Gundam Breaker, genaamd: Deel 16 - Route Chinatsu - Finale en het Einde van het Spel. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 17 - Route Shion #1

Druk tweemaal om de video nummer 16 van de Walkthrough van New Gundam Breaker te bekijken, getiteld: Deel 17 - Route Shion #1. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 18 - Route Shion #2

Hier is de video Deel 18 - Route Shion #2, nummer 17 van de Gids van New Gundam Breaker. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 19 - Route Shion - Finale en het Einde van het Spel

Dit is het onderdeel 18 van de Walkthrough van New Gundam Breaker, genaamd: Deel 19 - Route Shion - Finale en het Einde van het Spel. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 20 - Route Recoco #1

Druk tweemaal om de video nummer 19 van de Walkthrough van New Gundam Breaker te bekijken, getiteld: Deel 20 - Route Recoco #1. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 21 - De Definitieve Route Recoco

Hier is de video Deel 21 - De Definitieve Route Recoco, nummer 20 van de Gids van New Gundam Breaker. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 22 - Na Het Verhaal 0

Dit is het onderdeel 21 van de Walkthrough van New Gundam Breaker, genaamd: Deel 22 - Na Het Verhaal 0. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 23 - Na Yui Verhaal

Druk tweemaal om de video nummer 22 van de Walkthrough van New Gundam Breaker te bekijken, getiteld: Deel 23 - Na Yui Verhaal. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 24 - Na Het Verhaal Iori

Hier is de video Deel 24 - Na Het Verhaal Iori, nummer 23 van de Gids van New Gundam Breaker. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 25 - Na Het Verhaal Ryoko

Dit is het onderdeel 24 van de Walkthrough van New Gundam Breaker, genaamd: Deel 25 - Na Het Verhaal Ryoko. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 26 - Na Het Verhaal Marika

Druk tweemaal om de video nummer 25 van de Walkthrough van New Gundam Breaker te bekijken, getiteld: Deel 26 - Na Het Verhaal Marika. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!
Cherri Andrea640360