Hoggy 2: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Hoggy 2 (PC / PS4 / XBOX ONE)

Welkom bij het artikel op deze site dat verband houdt met de walkthrough en geheimen van Hoggy 2. De complete gerelateerde gids voor dit spel staat op deze pagina.=

Inleiding en Verhaal van het Spel

Hoggy 2 is het langverwachte vervolg op de succesvolle mobiele apps van 2010, Hoggy! Neem de controle van Hoggy en Hogatha, twee pijnlijk schattig schimmels modderig, op een missie om het redden van hun kinderen en van de Mannen van de Maan! De mallen, van slijm zijn sticky ... dus elke keer als je springt, je vasthouden aan het plafond!

Dit spel is uitgekomen op 10/04/2017 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Hoggy 2 is gepubliceerd.

Op de pagina gewijd aan de trucs van dit spel kun je de lijst met te bereiken doelen voor de bijbehorende consoles lezen, samen met een kleine uitleg over hoe je ze kunt bereiken.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Complete Oplossing

Cherri Andrea640360