Walkthrough van Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk voor PC / PS4 / SWITCH

Complete walkthrough en vele andere geheimen en de gids op deze pagina gewijd aan Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk voor PC / PS4 / SWITCH.
Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site dat verband houdt met de walkthrough en geheimen van Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk. De complete gerelateerde gids voor dit spel staat op deze pagina.=

Als je nog iets anders hebt gevonden om toe te voegen in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om toevoegingen te kunnen integreren met ons materiaal en het zo voor iedereen beschikbaar te maken.

We hebben materiaal geldig voor PC / PS4 / SWITCH. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / SWITCH, de datum waarop Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

Ook beschikbaar op de truccenpagina is de lijst met Achievements van dit spel met een aanwijzing over hoe je ze kunt ontgrendelen.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Deel 1 - Proloog

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk, genaamd: Deel 1 - Proloog. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 2 - Petrone, en Marietta

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk te bekijken, getiteld: Deel 2 - Petrone, en Marietta. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 3 - De Toon van de poppen

Hier is de video Deel 3 - De Toon van de poppen, nummer 2 van de Gids van Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 4 - Het Zoeken Naar Selitra

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk, genaamd: Deel 4 - Het Zoeken Naar Selitra. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 5 - Toets-bellflower

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk te bekijken, getiteld: Deel 5 - Toets-bellflower. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 6 - het rijk van De Astrum

Hier is de video Deel 6 - het rijk van De Astrum, nummer 5 van de Gids van Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 7 - Toets, het scharlaken en de blauwe Sleutel

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk, genaamd: Deel 7 - Toets, het scharlaken en de blauwe Sleutel. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 8 - de gouden Sleutel

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk te bekijken, getiteld: Deel 8 - de gouden Sleutel. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 9 - De Heks Pecorino

Hier is de video Deel 9 - De Heks Pecorino, nummer 8 van de Gids van Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 10 - Magic Implosie Steen

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk, genaamd: Deel 10 - Magic Implosie Steen. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 11 - Trollen overal

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk te bekijken, getiteld: Deel 11 - Trollen overal. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 12 - Neldo

Hier is de video Deel 12 - Neldo, nummer 11 van de Gids van Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 13 - Dronya in de liefde

Dit is het onderdeel 12 van de Walkthrough van Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk, genaamd: Deel 13 - Dronya in de liefde. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 14 - De Clash-Baas: Troll Shaman

Druk tweemaal om de video nummer 13 van de Walkthrough van Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk te bekijken, getiteld: Deel 14 - De Clash-Baas: Troll Shaman. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 15 - Fenomeen, groen

Hier is de video Deel 15 - Fenomeen, groen, nummer 14 van de Gids van Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 16 - De Toon van de poppen 2

Dit is het onderdeel 15 van de Walkthrough van Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk, genaamd: Deel 16 - De Toon van de poppen 2. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 17 - De Strijd Baas: Numblebee

Druk tweemaal om de video nummer 16 van de Walkthrough van Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk te bekijken, getiteld: Deel 17 - De Strijd Baas: Numblebee. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 18 - de Drie torens van de Umbrische

Hier is de video Deel 18 - de Drie torens van de Umbrische, nummer 17 van de Gids van Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 19 - Slag Baas: Lachen

Dit is het onderdeel 18 van de Walkthrough van Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk, genaamd: Deel 19 - Slag Baas: Lachen. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 20 - Velnya en Begeleiding

Druk tweemaal om de video nummer 19 van de Walkthrough van Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk te bekijken, getiteld: Deel 20 - Velnya en Begeleiding. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 21 - De Koning, Alice

Hier is de video Deel 21 - De Koning, Alice, nummer 20 van de Gids van Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 22 - dead end Street (Eindigend op 1)

Dit is het onderdeel 21 van de Walkthrough van Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk, genaamd: Deel 22 - dead end Street (Eindigend op 1). Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 23 - De dood van Baba Yaga

Druk tweemaal om de video nummer 22 van de Walkthrough van Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk te bekijken, getiteld: Deel 23 - De dood van Baba Yaga. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 24 - De Poppenkast 3

Hier is de video Deel 24 - De Poppenkast 3, nummer 23 van de Gids van Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 25 - Rosatempus Geheugen

Dit is het onderdeel 24 van de Walkthrough van Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk, genaamd: Deel 25 - Rosatempus Geheugen. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 26 - herinneringen van Dronya

Druk tweemaal om de video nummer 25 van de Walkthrough van Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk te bekijken, getiteld: Deel 26 - herinneringen van Dronya. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 27 - Weg 2

Hier is de video Deel 27 - Weg 2, nummer 26 van de Gids van Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 28 - de Necropolis van Amadeus

Dit is het onderdeel 27 van de Walkthrough van Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk, genaamd: Deel 28 - de Necropolis van Amadeus. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 29 - De toets van de Heilige Koning

Druk tweemaal om de video nummer 28 van de Walkthrough van Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk te bekijken, getiteld: Deel 29 - De toets van de Heilige Koning. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 30 - Weg zonder afslag 3

Hier is de video Deel 30 - Weg zonder afslag 3, nummer 29 van de Gids van Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 31 - De Strijd Van De Baas: Devon

Dit is het onderdeel 30 van de Walkthrough van Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk, genaamd: Deel 31 - De Strijd Van De Baas: Devon. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 32 - De laatste toets

Druk tweemaal om de video nummer 31 van de Walkthrough van Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk te bekijken, getiteld: Deel 32 - De laatste toets. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 33 - Disken Tanis

Hier is de video Deel 33 - Disken Tanis, nummer 32 van de Gids van Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 34 - eindbaas en Einde

Dit is het onderdeel 33 van de Walkthrough van Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk, genaamd: Deel 34 - eindbaas en Einde. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Final fight en het Einde

Druk tweemaal om de video nummer 34 van de Walkthrough van Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk te bekijken, getiteld: Final fight en het Einde. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Het laatste gevecht tegen de baas

Hier is de video Het laatste gevecht tegen de baas, nummer 35 van de Gids van Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Volledige film (Alle scènes)

Dit is het onderdeel 36 van de Walkthrough van Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk, genaamd: Volledige film (Alle scènes). Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360