Faraway 4: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Faraway 4 (IPHONE / ANDROID)

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren u het artikel dat gaat over de complete gids en de walkthrough van Faraway 4. We hopen dat je het nuttig vindt en dat je het einde van het spel kunt bereiken.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Vluchten uit de nieuwe reeks van plekken, Ver weg 4: Oude Ontsnappen, vol van complexe puzzels, en een fantastische omgeving om te verkennen. Deze kamer escape spel zal test uw vermogen om te lossen en te verkennen. De prequel op één van de games van de kamer ontsnappen aan de beste aller tijden, met meer dan een miljoen spelers! Dompel jezelf onder in een uitdaging, speelse en opvallende krijgt u uren van het spel op mobiel. MEESLEPEND VERHAAL Je bent een archeoloog die heeft er altijd naar gestreefd om de waarheid te vinden over het verleden, maar als een toevallige ontdekking brengt je naar een vreemde wereld, de weelderige, vaste plant, vallen, je zal beginnen met de vraag alles. Om u bedrijf in de toelichting van een oude filosoof die liep je dezelfde stappen. Zijn vragen en zijn verhaal zal alleen de intensivering van het mysterie dat je moet oplossen. Misschien is het beter niet te verstoren, de geheimen van de wereld in waarop u gevonden. Deze plaats van mensen verandert, en als ik ooit kunnen terugkeren naar huis, zullen er gevolgen. SPANNENDE LOCATIES Bewegen in een ontspannen 3D-omgevingen als u genieten van de soundtrack. Ontdek de geheimen is nog nooit zo leuk geweest. COMPLEXE PUZZELS Verken 20 nieuwe levels vol puzzels, ontsnappen, bewegen in een driedimensionale wereld die zal u betoveren vanaf het eerste moment. Schot, kijken naar, en het verkennen van de puzzels en machines van mind-boggling. HET MYSTERIE BLIJFT U vindt vele andere pagina ' s van het verloren dagboek van uw vader, die zal het onthullen van het verleden van je familie. Een escape spel waarbij je uren en uren! PROBEER GRATIS Gratis spelen met de mogelijkheid om de aankoop van extra niveaus en zie de hele geschiedenis van de Ver 4: Oude Ontsnappen, dat u zal stabiel blijven. ONDERSTEUNING VOOR SUPER-BREEDBEELD Dit spel van het raadsel is het mooie aan de nieuwe telefoons 18:9 en op tablets. Bewonder de schitterende graphics, zeer gedetailleerde en gewild. Voer in een fascinerende nieuwe dimensie van de games van de kamer te ontsnappen en puzzel met Ver 4: Oude Ontsnappen!

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: IPHONE / ANDROID. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds IPHONE / ANDROID of sinds het spel is uitgebracht.

Nu gaan we over om u de walkthrough te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Mogelijks moet je meerdere video's openen om alles te kunnen zien.

Oplossing Niveaus 1-18 + Niveau 0

Cherri Andrea640360