Walkthrough van The Gardens Between voor PC / PS4 / XBOX ONE

Scroll doorheen deze pagina om de walkthrough en de complete gids te vinden voor The Gardens Between (PC / PS4 / XBOX ONE).
The Gardens Between: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, vooral die gewijd aan de volledige walkthrough van The Gardens Between. Zonder ver af te wijken, laten we dit artikel aan u presenteren!

Als je nog iets anders hebt gevonden om toe te voegen in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om toevoegingen te kunnen integreren met ons materiaal en het zo voor iedereen beschikbaar te maken.

We hebben materiaal geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / XBOX ONE, de datum waarop The Gardens Between werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

Voor jullie hebben we ook de lijst met de Achievements van dit spel beschikbaar gemaakt met een automatisch vertaalde uitleg over hoe je ze kunt ontgrendelen. Je kunt deze lijst vinden op de truccen-pagina.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Complete Oplossing

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van The Gardens Between, genaamd: Complete Oplossing. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360