Knight Brawl: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Knight Brawl (IPHONE / ANDROID)

Welkom op onze pagina's, vooral die gewijd aan de volledige walkthrough van Knight Brawl. Zonder ver af te wijken, laten we dit artikel aan u presenteren!

Inleiding en Verhaal van het Spel

Neem uw zwaard en ga een wereld van gevechten tussen gladiatoren en wilde en extravagant. Vecht tegen vijanden op het Kasteel van Daken, piratenschepen en de andere 2 posities. Participeert in vechtpartijen massa, de strijd van één tegen één, of het uitvoeren van missies voor uw manager. De belangrijkste doelstelling is om te verdienen die gouden munten, zodat u kunt kopen een mooie nieuwe helm of een heerlijke bijl van goud. Neem uw zwaard en stap in de wereld van de wilde gevechten van de gladiatoren extravagant.

Knight Brawl is gepubliceerd op 06/08/2019 voor IPHONE / ANDROID. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de walkthroughs ook voor nieuwkomers gelden.

Nu gaan we over om u de walkthrough te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Mogelijks moet je meerdere video's openen om alles te kunnen zien.

Solution Deel 1

Cherri Andrea640360