Sheeping Around: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Sheeping Around (IPHONE / ANDROID)

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de walkthrough en de complete gids van Sheeping Around. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Sheeping Around, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trainers en Achievements.

Inleiding en Verhaal van het Spel

De weiden groen en de dag heet. De pastor Hazel Inslag is staan vredig te grazen zijn schapen. Wat kan er mis gaan in deze heldere, zonnige dag? Weet niet dat zijn schapen kan worden ingesteld een hinderlaag op elk moment. De stroper Alex McCunning trok zijn schapen in de valkuilen die hij heeft gemaakt. Gelukkig voor de Hazelaar, Alex is gevonden en nu kan handelen. Zal hij de verdediging van zijn schapen, of Alex de stelen?

Dit spel is uitgekomen op 10/01/2019 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor IPHONE / ANDROID. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Sheeping Around is gepubliceerd.

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Deel 1

Deel 2

Cherri Andrea640360