Farming Simulator 17: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Farming Simulator 17 (PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de complete walkthrough en de gids van Farming Simulator 17! Het bevat alle geheimen en tips om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Neem de rol van een moderne boer in Farming Simulator 17! Dompel jezelf onder in een grote omgeving van het spel een open wereld met nieuwe inhoud: een nieuw scenario en nieuwe voertuigen, dieren, gewassen, en het mechanisme van het spel!

Farming Simulator 17 is gepubliceerd op 24/09/2016 voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de walkthroughs ook voor nieuwkomers gelden.

Voor jullie hebben we ook de lijst met de Achievements van dit spel beschikbaar gemaakt met een automatisch vertaalde uitleg over hoe je ze kunt ontgrendelen. Je kunt deze lijst vinden op de truccen-pagina.

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Gids voor Beginners - Deel 1

Gids voor Beginners - Deel 2

Gids voor Meststof

Het starten van de Boerderij

Alle op gras en hooi

Gids op aardappelen

Te eten geven aan de koeien

Hoe om de varkens te voeden

Help in balen hooi

De Hakselaar

Hoe om te groeien en oogsten van populieren

Het Ophalen Van Hout - Deel 1

Het Ophalen Van Hout - Deel 2

Meststoffen en Zaden

Het gebruik van de Lely Juno 150

Cherri Andrea640360