Walkthrough van Ancestors: The Humankind Odyssey voor PC / PS4 / XBOX ONE

Pagina gewijd aan de walkthrough, de complete gids en de geheimen van Ancestors: The Humankind Odyssey voor PC / PS4 / XBOX ONE.
Ancestors: The Humankind Odyssey: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de gids gemaakt van Ancestors: The Humankind Odyssey, maar niet alleen dat. De mogelijke Walkthrough en de Geheimen worden op deze pagina vermeld indien ze en wanneer ze beschikbaar zijn.

Als u andere geheimen of elementen kent om de walkthrough te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op de gids. Je maakt het completer en nuttiger voor alle bezoekers.

Dit spel is uitgekomen op 01/01/2020 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Ancestors: The Humankind Odyssey is gepubliceerd.

We hebben ook de trucs van Ancestors: The Humankind Odyssey beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Ancestors: The Humankind Odyssey zal je codes en ontgrendelaars vinden om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aankomen.

Een lawine van trucs voor jou dankzij de trainer van , te downloaden op de juiste pagina! Een Trainer is een programma waarmee je het spel op een veilige manier kunt aanpassen door trucs toe te voegen die voorheen niet bestonden. Je vind alle aanwijzingen over hoe je naar de pagina moet gaan, verder onderaan!

Ook beschikbaar op de truccenpagina is de lijst met Achievements van dit spel met een aanwijzing over hoe je ze kunt ontgrendelen.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Inleiding

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Ancestors: The Humankind Odyssey, genaamd: Inleiding. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Het veroveren van de Moerassen

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Ancestors: The Humankind Odyssey te bekijken, getiteld: Het veroveren van de Moerassen. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Gids voor het Gebouw

Hier is de video Gids voor het Gebouw, nummer 2 van de Gids van Ancestors: The Humankind Odyssey. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De geboorte en de Jacht

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Ancestors: The Humankind Odyssey, genaamd: De geboorte en de Jacht. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Beweeg in de richting van het huis, en de nieuwe generatie

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Ancestors: The Humankind Odyssey te bekijken, getiteld: Beweeg in de richting van het huis, en de nieuwe generatie. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Apen samen Sterk en het Overslaan van een Generatie

Hier is de video Apen samen Sterk en het Overslaan van een Generatie, nummer 5 van de Gids van Ancestors: The Humankind Odyssey. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De jacht op een Machairodus wit

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Ancestors: The Humankind Odyssey, genaamd: De jacht op een Machairodus wit. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Exploratie

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Ancestors: The Humankind Odyssey te bekijken, getiteld: Exploratie. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Generatie-Springen

Hier is de video Generatie-Springen, nummer 8 van de Gids van Ancestors: The Humankind Odyssey. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!
Cherri Andrea640360