Control: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Control (PC / PS4)

Welkom! Hieronder hebben we de gids gemaakt van Control, maar niet alleen dat. De mogelijke Walkthrough en de Geheimen worden op deze pagina vermeld indien ze en wanneer ze beschikbaar zijn.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Na dat een geheime organisatie van New York stad werd binnengevallen door een bedreiging van het leven na de dood, de nieuwe directeur, die vechten om de controle in deze bovennatuurlijke avontuur in de derde persoon, van Remedy Entertainment, en 505 Games

De walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PS4. We werken de lijst met consoles elke keer bij als er een nieuwe aan de lijst wordt toegevoegd.

Bovenop de walkthrough kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Kom binnen op de pagina van de trucs en codes van Control en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

Bovendien kunt u voor ook een promotrainer downloaden die door derden wordt aangeboden op de daarvoor bestemde pagina. Als deze trainer samen met het spel wordt uitgevoerd, kun je trucs activeren die je anders niet zou krijgen.

Op de truccenpagina vind je ook de lijst van de doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Deel 6

Deel 7

Deel 8

Deel 9

Deel 10

Deel 11

Cherri Andrea640360