Astral Chain: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Astral Chain (SWITCH)

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de complete walkthrough en de gids van Astral Chain! Het bevat alle geheimen en tips om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Astrale Keten is een actie spel dat is ontwikkeld door als platinumgames en uitgegeven door Nintendo voor de Nintendo Schakelen. Het is geregisseerd door Takahisa Meevaller, die eerder werd de chief designer van games Als: Automaten, onder toezicht van Devki May Cry, en de maker van de serie Bayonetta Hideki Kamiya.

Dit spel is uitgekomen op 30/08/2019 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor SWITCH. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Astral Chain is gepubliceerd.

In de volgende truccen pagina van Astral Chain je zult de trucs en codes kunnen zien die we voor deze game hebben verzameld. Dankzij hen kun je elke moeilijkheid overwinnen, zelfs als je een beetje vals speelt.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Deel 6

Deel 7

Deel 8

Deel 9

Eindbaas en Credits van het spel

De Strijd Baas: Een Gids

De Strijd Baas: Briareos

De Strijd Baas: Enceladus

De Strijd Baas: Nemesis Sword

De Strijd Baas: Cerberus

De Strijd Baas: Diomedes

Cherri Andrea640360