Walkthrough van Crystar voor PC / PS4

Hieronder vind je alle walkthroughs van het spel Crystar voor PC / PS4 evenals een gids, verzamelobjecten en geheimen.
Crystar: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de complete walkthrough en de gids van Crystar! Het bevat alle geheimen en tips om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als u denkt dat u iets heeft dat u aan het artikel wilt toevoegen, stel dan gerust voor om contact op te nemen en we zullen graag alles hier in dit artikel publiceren.

Crystar is gepubliceerd op 27/07/2019 voor PC / PS4. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de walkthroughs ook voor nieuwkomers gelden.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Crystar: deze cheats en de strategieën zullen je toelaten het einde van het spel te bereiken zonder enig probleem en om het even welk obstakel te overwinnen. Je vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan de trucs van Crystar

We hebben bovendien ook een Trainer gevonden voor dit spel, die we op een aparte pagina op deze site hebben geplaatst. Met dit computerprogramma kun je trucs aan het spel toevoegen die je op geen enkele andere manier kon krijgen en je kan deze tijdens het spelen activeren.

We hebben bovendien ook de lijst met de Achievements voor je verzameld, beschikbaar op de truccen-pagina van dit spel, met daarbij een kleine vertaalde uitleg over hoe je ze kunt bekomen.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Deel 1

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Crystar, genaamd: Deel 1. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 2

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Crystar te bekijken, getiteld: Deel 2. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 3

Hier is de video Deel 3, nummer 2 van de Gids van Crystar. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 4

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Crystar, genaamd: Deel 4. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 5

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Crystar te bekijken, getiteld: Deel 5. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 6

Hier is de video Deel 6, nummer 5 van de Gids van Crystar. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 7

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Crystar, genaamd: Deel 7. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 8

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Crystar te bekijken, getiteld: Deel 8. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!
Cherri Andrea640360