Dark Devotion: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Dark Devotion (PC / PS4 / XBOX ONE)

Welkom op de gerelateerde pagina van de walkthrough van Dark Devotion. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden. Dit is een site die volledig is gewijd aan de walkthroughs en gidsen van videospelletjes.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Ontdek de geheimen van een mysterieuze tempel viel, en test uw geloof door de Tempeliers in Donkere Toewijding, in die eer te geven aan uw God, en geen offer te groot is.

Dit spel is uitgekomen op 25/03/2019 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Dark Devotion is gepubliceerd.

We hebben ook de trucs van Dark Devotion beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Dark Devotion zal je codes en ontgrendelaars vinden om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aankomen.

Een lawine van trucs voor jou dankzij de trainer van , te downloaden op de juiste pagina! Een Trainer is een programma waarmee je het spel op een veilige manier kunt aanpassen door trucs toe te voegen die voorheen niet bestonden. Je vind alle aanwijzingen over hoe je naar de pagina moet gaan, verder onderaan!

We hebben bovendien ook de lijst met de Achievements voor je verzameld, beschikbaar op de truccen-pagina van dit spel, met daarbij een kleine vertaalde uitleg over hoe je ze kunt bekomen.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

De Oude Labyrint

Doden Adonias

Dorp Geplaagd

Hoe om te doden van de mysterieuze entiteit

De citadel van albast

Doden Sariandel

Doden de maagd

Vijanden van de lantaarn

Doden de Martelaar en de in vieren

Het deel van de performer

Doden Izebel, de wispelturige

Doden Elemial en ritualists

Hezek, het dopen

De frustratie van de oude planken

En de paladin

De voogd onlosmakelijk met elkaar verbonden, en de koningin

Doden Nekosh, de bewaker van het boek

De voorlaatste aflevering

Doden de voogd

Alle uitdagingen

Cherri Andrea640360