Walkthrough van GRIS voor PC / PS4 / XBOX ONE

Hieronder vind je alle walkthroughs van het spel GRIS voor PC / PS4 / XBOX ONE evenals een gids, verzamelobjecten en geheimen.
GRIS: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de complete walkthrough en de gids van GRIS! Het bevat alle geheimen en tips om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als u andere elementen voor deze gids kunt vinden, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC / PS4 / XBOX ONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / XBOX ONE of sinds het spel is uitgebracht.

We hebben ook de trucs van GRIS beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van GRIS zal je codes en ontgrendelaars vinden om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aankomen.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Complete Oplossing

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van GRIS, genaamd: Complete Oplossing. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360