Walkthrough van Children of Morta voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH

De complete walkthrough en gids van Children of Morta voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH die in omloop is!
Children of Morta: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de walkthrough en de complete gids van Children of Morta. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Children of Morta, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trainers en Achievements.

Als u denkt dat u iets heeft dat u aan het artikel wilt toevoegen, stel dan gerust voor om contact op te nemen en we zullen graag alles hier in dit artikel publiceren.

Children of Morta is gepubliceerd op 03/08/2019 voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de walkthroughs ook voor nieuwkomers gelden.

Bovenop de walkthrough kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Kom binnen op de pagina van de trucs en codes van Children of Morta en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

heeft ook een Promotrainer beschikbaar. Als je naar de gerelateerde pagina van de Trainer gaat, je downloadt hem en voert hem uit terwijl je speelt, zal het je toelaten nieuwe functies te krijgen, meestal extra trucs die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

Op de truccenpagina vind je ook de lijst van de doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

De inleiding is voorbij. Hier is de walkthrough voor dit spel, verdeeld in één of meer video's die van YouTube komen.

Het begin

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Children of Morta, genaamd: Het begin. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De grot van de Spin

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Children of Morta te bekijken, getiteld: De grot van de Spin. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De waanzin van Kevin

Hier is de video De waanzin van Kevin, nummer 2 van de Gids van Children of Morta. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Fury van Kevin

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Children of Morta, genaamd: Fury van Kevin. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Linda

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Children of Morta te bekijken, getiteld: Linda. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Mark

Hier is de video Mark, nummer 5 van de Gids van Children of Morta. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!
Cherri Andrea640360