Walkthrough van Catherine: Full Body voor PS4

De complete walkthrough voor Catherine: Full Body (PS4). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.
Catherine: Full Body: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de walkthrough en de complete gids van Catherine: Full Body. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Catherine: Full Body, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trainers en Achievements.

Weet je hoe je deze gids kan verbeteren? We zullen erg blij om te weten hoe, zodat we het artikel beter kunnen maken door het met uw advies bij te werken.

Alle informatie over de walkthroughs in dit artikel is geldig voor Catherine: Full Body vanaf 02/09/2019, voor de consoles PS4. De lijst wordt elke keer bijgewerkt telkens het wordt gepubliceerd voor een nieuwe console

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Catherine: Full Body: deze cheats en de strategieën zullen je toelaten het einde van het spel te bereiken zonder enig probleem en om het even welk obstakel te overwinnen. Je vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan de trucs van Catherine: Full Body

Ook beschikbaar op de truccenpagina is de lijst met Achievements van dit spel met een aanwijzing over hoe je ze kunt ontgrendelen.

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Proloog

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Catherine: Full Body, genaamd: Proloog. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Niveau 2 - Baas Katherine

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Catherine: Full Body te bekijken, getiteld: Niveau 2 - Baas Katherine. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Niveau 3 - Baas Beest

Hier is de video Niveau 3 - Baas Beest, nummer 2 van de Gids van Catherine: Full Body. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Niveau 4 - Baas-Kind

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Catherine: Full Body, genaamd: Niveau 4 - Baas-Kind. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Niveau 5

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Catherine: Full Body te bekijken, getiteld: Niveau 5. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!
Cherri Andrea640360