The Legend of Zelda: Link's Awakening: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van The Legend of Zelda: Link's Awakening (SWITCH)

Welkom! Hieronder hebben we de gids gemaakt van The Legend of Zelda: Link's Awakening, maar niet alleen dat. De mogelijke Walkthrough en de Geheimen worden op deze pagina vermeld indien ze en wanneer ze beschikbaar zijn.

Inleiding en Verhaal van het Spel

In The Legend of Zelda: Link ' s Awakening voor Nintendo Schakelaar, die u zal helpen de Link te ontsnappen uit een plaats nogal vreemd. Je zult nieuwe vrienden te vinden met een kleurrijke cast van karakters, zal de strijd tal van monsters en verkennen van gevaarlijke doolhoven in een avontuur klassieker nieuw leven ingeblazen met een nieuwe, fascinerende stijl!

De walkthroughs die we hebben zijn geldig voor SWITCH. We werken de lijst met consoles elke keer bij als er een nieuwe aan de lijst wordt toegevoegd.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van The Legend of Zelda: Link's Awakening: deze cheats en de strategieën zullen je toelaten het einde van het spel te bereiken zonder enig probleem en om het even welk obstakel te overwinnen. Je vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan de voor SWITCH • Apocanow.nl' target='_blank'>trucs van The Legend of Zelda: Link's Awakening

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Complete Oplossing

Cherri Andrea640360