Walkthrough van Telling Lies voor PC / IPHONE / ANDROID

De complete walkthrough voor Telling Lies (PC / IPHONE / ANDROID). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.
Telling Lies: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, vooral die gewijd aan de volledige walkthrough van Telling Lies. Zonder ver af te wijken, laten we dit artikel aan u presenteren!

Weet je hoe je deze gids kan verbeteren? We zullen erg blij om te weten hoe, zodat we het artikel beter kunnen maken door het met uw advies bij te werken.

Telling Lies is gepubliceerd op August/0-1/2019 voor PC / IPHONE / ANDROID. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de walkthroughs ook voor nieuwkomers gelden.

Nu gaan we over om u de walkthrough te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Mogelijks moet je meerdere video's openen om alles te kunnen zien.

Deel 1

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Telling Lies, genaamd: Deel 1. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 2

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Telling Lies te bekijken, getiteld: Deel 2. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 3

Hier is de video Deel 3, nummer 2 van de Gids van Telling Lies. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 4

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Telling Lies, genaamd: Deel 4. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360