Falcon Age: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Falcon Age (PC / PS4)

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over de walkthrough van het spel Falcon Age en verzamelt daarbij de complete gids met betrekking tot dit spel, in het bijzonder, in de afzonderlijke pagina's, ook Trainers, Achievements en mogelijke trucs.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Falcon Leeftijd is een adventure first-person single-player. Zoals Ara, leert hij om te jagen, te verzamelen en te vechten om te herstellen van haar culturele erfgoed in de verloren kunst van het jagen hawk tegen een kracht van kolonisten geautomatiseerd.

We hebben materiaal geldig voor PC / PS4. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4, de datum waarop Falcon Age werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

Goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina is gewijd aan de trucs van Falcon Age vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

Op de truccenpagina vind je ook de lijst van de doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

De inleiding is voorbij. Hier is de walkthrough voor dit spel, verdeeld in één of meer video's die van YouTube komen.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Deel 6

Cherri Andrea640360