AeternoBlade II: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van AeternoBlade II (PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

Welkom op onze pagina's, vooral die gewijd aan de volledige walkthrough van AeternoBlade II. Zonder ver af te wijken, laten we dit artikel aan u presenteren!

Inleiding en Verhaal van het Spel

AeternoBlade II: Director's Rewind is een hardcore actie-puzzelspel van Time-Manipulation Combat. Beheers de stroom van de tijd, verander het verleden, voorzie de toekomst, werk ingewikkeld met alternatieve tijdlijnen om anders onverslaanbare vijanden te bestrijden en het onmogelijke te omzeilen.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH of sinds het spel is uitgebracht.

In de volgende truccen pagina van AeternoBlade II je zult de trucs en codes kunnen zien die we voor deze game hebben verzameld. Dankzij hen kun je elke moeilijkheid overwinnen, zelfs als je een beetje vals speelt.

Voor jullie hebben we ook de lijst met de Achievements van dit spel beschikbaar gemaakt met een automatisch vertaalde uitleg over hoe je ze kunt ontgrendelen. Je kunt deze lijst vinden op de truccen-pagina.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Complete oplossing

Cherri Andrea640360