Walkthrough van Serious Sam Classics: Revolution voor PC

Complete walkthrough en vele andere geheimen en de gids op deze pagina gewijd aan Serious Sam Classics: Revolution voor PC.
Serious Sam Classics: Revolution: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, vooral die gewijd aan de volledige walkthrough van Serious Sam Classics: Revolution. Zonder ver af te wijken, laten we dit artikel aan u presenteren!

Als u andere elementen voor deze gids kunt vinden, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Serious Sam Classics: Revolution is gepubliceerd op 30/07/2019 voor PC. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de walkthroughs ook voor nieuwkomers gelden.

We hebben ook de trucs van Serious Sam Classics: Revolution beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Serious Sam Classics: Revolution zal je codes en ontgrendelaars vinden om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aankomen.

Op de truccenpagina vind je ook de lijst van de doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Hatsjepsoet

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Serious Sam Classics: Revolution, genaamd: Hatsjepsoet. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Sandy Canyon

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Serious Sam Classics: Revolution te bekijken, getiteld: Sandy Canyon. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Het graf van Ramses III

Hier is de video Het graf van Ramses III, nummer 2 van de Gids van Serious Sam Classics: Revolution. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Vallei van de Koningen

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Serious Sam Classics: Revolution, genaamd: Vallei van de Koningen. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De Bergen Op De Maan

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Serious Sam Classics: Revolution te bekijken, getiteld: De Bergen Op De Maan. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Oasis

Hier is de video Oasis, nummer 5 van de Gids van Serious Sam Classics: Revolution. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Duinen

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Serious Sam Classics: Revolution, genaamd: Duinen. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De voorsteden

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Serious Sam Classics: Revolution te bekijken, getiteld: De voorsteden. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De riolen

Hier is de video De riolen, nummer 8 van de Gids van Serious Sam Classics: Revolution. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!
Cherri Andrea640360