Serious Sam Classics: Revolution: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Serious Sam Classics: Revolution (PC)

Welkom op onze pagina's, vooral die gewijd aan de volledige walkthrough van Serious Sam Classics: Revolution. Zonder ver af te wijken, laten we dit artikel aan u presenteren!

Inleiding en Verhaal van het Spel

Serious Sam is een arcade-shooter hoge adrenaline, die sterk gericht zijn op de snelle actie. In een wereld waar cyberpunk voldoet aan science-fiction en geavanceerde technologie is vermengd met magie en de bevoegdheden van de zwarte, Sam reist door vier prachtige werelden, met het tellen van de talloze vijanden op zijn weg naar de basis van de mentale.

Serious Sam Classics: Revolution is gepubliceerd op 30/07/2019 voor PC. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de walkthroughs ook voor nieuwkomers gelden.

We hebben ook de trucs van Serious Sam Classics: Revolution beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Serious Sam Classics: Revolution zal je codes en ontgrendelaars vinden om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aankomen.

Op de truccenpagina vind je ook de lijst van de doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Hatsjepsoet

Sandy Canyon

Het graf van Ramses III

Vallei van de Koningen

De Bergen Op De Maan

Oasis

Duinen

De voorsteden

De riolen

Cherri Andrea640360