Walkthrough van Police Stories voor PC

Hieronder vind je alle walkthroughs van het spel Police Stories voor PC evenals een gids, verzamelobjecten en geheimen.
Police Stories: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina toont de complete walkthrough en gids voor Police Stories.

Als je nog iets anders hebt gevonden om toe te voegen in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om toevoegingen te kunnen integreren met ons materiaal en het zo voor iedereen beschikbaar te maken.

Police Stories is gepubliceerd op 19/08/2019 voor PC. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de walkthroughs ook voor nieuwkomers gelden.

De inleiding is voorbij. Hier is de walkthrough voor dit spel, verdeeld in één of meer video's die van YouTube komen.

Niveau 1

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Police Stories, genaamd: Niveau 1. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Niveau 2

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Police Stories te bekijken, getiteld: Niveau 2. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Niveau 3

Hier is de video Niveau 3, nummer 2 van de Gids van Police Stories. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!
Cherri Andrea640360