Another Eden: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Another Eden (IPHONE / ANDROID / PC)

Welkom! Hieronder hebben we de gids gemaakt van Another Eden, maar niet alleen dat. De mogelijke Walkthrough en de Geheimen worden op deze pagina vermeld indien ze en wanneer ze beschikbaar zijn.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Een ander Eden is een JRPG mobiele interessant. Heeft de schrijver van Chrono Trigger samen met dezelfde componist. Het interessante deel is het aantal elementen van het verhaal van Chrono Trigger eindigt in dit spel. Het heeft een tijd reizen in de verschillende perioden van de geschiedenis en er zijn een paar keert terug naar de scène in kleine Chrono Trigger. Het spel zelf is een stap boven de RPG mobiele standaard. Om te dwalen door de wereld van het spel met je teamgenoten in plaats van het accepteren van missies, zoals de meeste. Echter, er zijn nog steeds elementen en de mechanica van de strijd vereenvoudigd.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: IPHONE / ANDROID / PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds IPHONE / ANDROID / PC of sinds het spel is uitgebracht.

Bovenop de walkthrough kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Kom binnen op de pagina van de trucs en codes van Another Eden en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

Op de pagina gewijd aan de trucs van dit spel kun je de lijst met te bereiken doelen voor de bijbehorende consoles lezen, samen met een kleine uitleg over hoe je ze kunt bereiken.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Cherri Andrea640360