Star Wars Jedi: Fallen Order: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Star Wars Jedi: Fallen Order (PC / PS4 / XBOX ONE)

Welkom bij het artikel op deze site dat verband houdt met de walkthrough en geheimen van Star Wars Jedi: Fallen Order. De complete gerelateerde gids voor dit spel staat op deze pagina.=

Inleiding en Verhaal van het Spel

Een nieuwe galactische avontuur wacht in STAR WARS Jedi: Gevallen Om een spel van actie en avontuur in de derde persoon, ontwikkeld door Respawn Entertainment. Een Padawan verlaten moet de training, het ontwikkelen van nieuwe sterke Kracht vaardigheden en beheersen de kunst van de lightsaber... zonder overweldigd door het Rijk.

We hebben materiaal geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / XBOX ONE, de datum waarop Star Wars Jedi: Fallen Order werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

Niet alleen de walkthrough! We kunnen je ook de trucs en codes laten zien van Star Wars Jedi: Fallen Order. In de juiste pagina van de trucs van dit spel staan ​​paragrafen over hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, naast de lijst met Achievements en hoe je ze kunt verkrijgen.

Voor dit spel hebben we ook de promotrainer beschikbaar op een speciale pagina! Een trainer is een computerprogramma waarmee je, als je het samen met het spel uitvoert, veel trucs kan ontgrendelen.'

Voor dit spel is er ook de lijst van de ontgrendelbare doelstellingen beschikbaar met een kleine gids, dit op de truccenpagina van apocanow. De lijst is in het Engels, maar we hebben ook een automatisch vertaalde versie toegevoegd om het begrijpen te vergemakkelijken.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Complete Oplossing

Cherri Andrea640360