Pokemon Spada e Scudo: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Pokemon Spada e Scudo (SWITCH)

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de complete walkthrough en de gids van Pokemon Spada e Scudo! Het bevat alle geheimen en tips om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Bereid om te ontdekken de Barge, een groot gebied met een grote verscheidenheid van omgevingen, van het rustige platteland en de moderne steden tot dichte bossen en met sneeuw bedekte bergen. De mensen en de Pokémon die hier wonen en werken samen aan de ontwikkeling van de lokale industrieën.

De walkthroughs die we hebben zijn geldig voor SWITCH. We werken de lijst met consoles elke keer bij als er een nieuwe aan de lijst wordt toegevoegd.

Wil je uit de profielen stappen? We hebben de cheats voor Pokemon Spada e Scudo. Bezoek de pagina met trucs en geheimen van Pokemon Spada e Scudo altijd op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Pokemon Spada e Scudo.

De inleiding is voorbij. Hier is de walkthrough voor dit spel, verdeeld in één of meer video's die van YouTube komen.

De regio van de Schuit

Wildernis

Leider Milo

Leider Nessa

Leider Kabu

Nieuwe Ontwikkelingen Finale

De Toonaangevende Bea

Toonaangevende Opaal

Cherri Andrea640360