Walkthrough van Doctor Who: The Edge of Time voor PC / PS4

Scroll doorheen deze pagina om de walkthrough en de complete gids te vinden voor Doctor Who: The Edge of Time (PC / PS4).
Doctor Who: The Edge of Time: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de gids gemaakt van Doctor Who: The Edge of Time, maar niet alleen dat. De mogelijke Walkthrough en de Geheimen worden op deze pagina vermeld indien ze en wanneer ze beschikbaar zijn.

Kent u andere geheimen of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Alle informatie over de walkthroughs in dit artikel is geldig voor Doctor Who: The Edge of Time vanaf 12/10/2019, voor de consoles PC / PS4. De lijst wordt elke keer bijgewerkt telkens het wordt gepubliceerd voor een nieuwe console

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Doctor Who: The Edge of Time: deze cheats en de strategieën zullen je toelaten het einde van het spel te bereiken zonder enig probleem en om het even welk obstakel te overwinnen. Je vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan de trucs van Doctor Who: The Edge of Time

Op de pagina gewijd aan de trucs van dit spel kun je de lijst met te bereiken doelen voor de bijbehorende consoles lezen, samen met een kleine uitleg over hoe je ze kunt bereiken.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Complete Oplossing

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Doctor Who: The Edge of Time, genaamd: Complete Oplossing. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360